2024. március 29., péntek

Radulovićra tippelt, és félmilliót veszített

Az elnökválasztás eredményére is lehetett fogadni, meg lehetett tippelni arra, ki kapja a legtöbb szavazatot, és lesz-e második kör vagy sem. Természetesen a valószínűségszámítás, illetve a korábbi népszerűségi adatok alapján változtak a szorzók is. A legkevésbé esélyesnek volt a legnagyobb szorzója. Sokan komoly összegeket fektettek a választási eredmények tippelésébe. Egyes híradások szerint volt olyan is, aki félmillió dinárt tett Saša Radulovićra, az Elég volt! mozgalom államfőjelöltjére.

Állítólag így akarta meggyőzni barátait Radulović esélyességéről, illetve arról, hogy begyűjti a szavazatok 2,3 százalékát. Ha a tippje bejött volna, 925 ezer dinár ütötte volna a markát, így azonban...

Nem újdonság a fogadóirodákban, hogy nem csupán sportfogadásra nyílik lehetőség, hiszen a 2016. évi parlamenti választások eredményére is tippelni lehetett. Sokan az idén is jól tippeltek, jobban, mint az irodák a meghatározott szorzók alapján gondolták. Igaz nem is volt ilyen nagy összegű befizetés, mint a fent említett.

A befizetett szelvényt maga a mozgalom hozta nyilvánosságra az egyik közösségi oldalon, amit a hozzászólók többsége a legrosszabb beruházásnak nevezett. Igazuk lett, hiszen Radulović a szavazatoknak az 1,4 százalékát tudhatja magáénak.