2024. április 19., péntek
MAGYARKANIZSA

Pályázat civil szervezeteknek

Magyarkanizsa polgármestere kiírta a pályázatot a civil szervezetek községi költségvetésből történő támogatására, amelynek összege 10,44 millió dinárra szól.

A pályázaton olyan civil szervezetek (állampolgári egyesületek) jogosultak részt venni, amelyeknek székhelye Magyarkanizsa községben van, illetve amelyek – mint községi, községközi vagy köztársasági szervezetek – Magyarkanizsa község területén rendelkeznek székhellyel vagy fiókszervezettel, és itt fejtik ki tevékenységüket.

Egy-egy civil szervezet legföljebb két projekttel pályázhat, a községi költségvetésből pedig csak egy projektjének a támogatására ítélhető oda eszköz. A projektet a magyarkanizsai önkormányzat területén kell megvalósítani, és a költségvetési év végéig, azaz december 31-éig be kell fejezni. A pályázó a projektérték 10%-át más forrásból köteles biztosítani.

A pályázatokat az erre rendszeresített formanyomtatványon kell benyújtani. A pályázati dokumentáció a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal (Fő tér 1.) ügyfélszolgálatán és a 10. sz. irodában vehető át hétköznap 8 és 12 óra között, illetve letölthető az önkormányzat hivatalos honlapjáról (www.kanjiza.rs/pályázatok).

Pályázati határidő: 2017. április 7.