2024. április 20., szombat

Öltözz ki!

Március 24-én Ifjúsági bál Újvidéken

Pénteken este a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ nagytermében egy újabb ifjúsági bál! És ha már bál... akkor miért ne öltöznél ki?!

Vedd elő a nyakkendőt és a kis ruhát, mutasd be az eleganciád! Csárdás és keringő, a temerini The End muzsikál! Az utazás miatt ne aggódj – szervezett buszunk készen áll, csak rád vár! – üzenik a Vajdasági Magyar Ifjúsági Központból. A buszban, amely a Magyarkanizsa–Temerin útvonalon halad majd el, a helyek száma korlátozott, ezért ajánlatos minél előbb helyet foglalni. A belépőjegy ára, az útiköltséggel együtt 300 dinár. Azok, akik saját szervezésben érkeznek, és előre megveszik a jegyet, 200 dinárért megkapják. A helyszínen 250 dinárba kerül a jegy. Érdeklődni Csabánál: 061/3017-007.

A jegyek megvásárolhatóak az alábbi személyektől (Facebook):
Botka Csaba, Botka Andrea és Linda Lacko (Temerin, Újvidék), Tóth Attila (Temerin), Varga Norbert (Temerin, Törökbecse, Zenta), Bajusz Lili (Zenta) és Peckó Egon (Ada és környéke). Megvásárolhatók a VMIK irodájában is minden munkanapon, 15 óráig (Újvidék, Mišić vajda u. 1.). A szervezők biztosak abban, hogy minden vendégük, akárcsak a korábbi bálokon, ezúttal is kiválóan fog szórakozni!