2024. március 28., csütörtök

Chipsy kuckó

Fiatalos, modern környezet várja a kollégiumban lakó hallgatókat

A szabadkai Bosa Milićević Egyetemista Otthonban tegnap ünnepélyesen megnyitották az első Chipsy kuckót Szerbiában, mellyel az otthonban élő egyetemi hallgatók mindennapjait szeretnék színesebbé, kellemesebbé tenni.

A Chipsy jól ismert márkanév az országban, azonban nemcsak a különféle ízesítésű csipszeikkel, hanem a Mosollyal minden napnak jobb íze van elnevezésű kampányukkal is igyekszenek mosolyt csalni a fiatalok arcára, melynek keretében összesen nyolc Chipsy kuckót alakítanak ki az országban.

A kuckó a Marbo Product és a Chipsy márka ajándéka, s egy korszerűen kialakított közös helyiséget rejt az egyetemi kollégium keretében, melynek köszönhetően egy kellemes, fiatalos környezetben az egyetemisták pihenni, barátkozni tudnak a szabadidejükben. A kuckók kialakítását az Oktatásügyi, Tudományos és Fejlesztésügyi Minisztérium is támogatja.

(Fotó: Gergely Árpád)

(Fotó: Gergely Árpád)

Silvija Prekajski, az egyetemista otthon igazgatónője elmondta, az otthonban több mint ötszáz diák lakik, s tanulmányaik alatt itt élnek, tanulnak, barátkoznak, ezért nem kis dolog egy kellemes hangulatú helyiség megléte.

– Pár héttel ezelőtt itt egy egyszerű tévészoba volt, néhány székkel és asztallal, azonban a több mint hetven négyzetméteres helyiség teljesen új külsőben pompázik, a fiatalos kialakítás mellett pedig korszerű felszerelést is kapott. Köszönetünket kell kifejeznünk azért, hogy felismerték a fiatalokba és a környezetükbe való befektetés fontosságát, s remélem, ez a helyiség hozzájárul majd ahhoz, hogy az itt lakó egyetemisták mosollyal emlékezzenek vissza az itt töltött időkre – mondta az otthon igazgatónője.

Sanja Bušić, a Marbo Product marketingmenedzsere elmondta, a szabadkai mellett Újvidéken, Nišben, Čačakon, Kragujevacon, Kosovska Mitrovicán, továbbá még két belgrádi egyetemi kollégiumban nyílik majd meg Chipsy kuckó, valamint a kampány keretében Bosznia-Hercegovina két városa, mégpedig Szarajevó és Banja Luka is gazdagodik egy-egy kuckóval, ezáltal több mint nyolcezer, kollégiumban lakó egyetemi hallgatónak lesz módja egy ilyen helyiségben eltölteni a szabadidejét.

– Kampányunkkal elsősorban a fogyasztóink arcára szeretnénk mosolyt csalni, azonban mivel a hallgatók a leghűségesebb fogyasztóink közé tartoznak, ilyen módon szeretettünk volna köszönetet mondani a lojalitásukért – fogalmazott a menedzser.

A zentai Nagy Mélykúti Anđelko most másodéves a Közgazdasági Karon. Egyike azoknak a hallgatóknak, akik az otthonban laknak tanulmányaik idején, s akik a közös helyiségben töltik idejük egy részét.

– Amikor akad egy kis szabadidőm, azt néha az épületen belül töltöm és olyankor a tévészobába is benézek. Igazából elég kevés időm jut arra, hogy a közös helyiségben legyek, de mindenképpen örülök, hogy megújult a tévészoba, sokkal kellemesebb a környezet, és biztos vagyok benne, hogy sokakat csábítani fog és néha majd mi is feljövünk ide a haverokkal tévézni, beszélgetni egy kicsit, ha nem is lógunk itt folyton, nagyon fontos, hogy van egy ilyen helyünk – mondta Nagy Mélykúti Anđelko.

A szabadkai Chipsy kuckót a korábbi első emeleti közös helyiségben rendezték be, ahol modern bútorok, vidám falfestés, televízió és egyéb szórakozási lehetőségeket kínáló felszerelések várják a kollégiumban élő egyetemistákat.