2024. április 24., szerda
LABDARÚGÁS

Fradi-verés Crkvenjakov-gólokkal

A magyar NB III. középcsoportjában a hétvégén a 20. forduló mérkőzései voltak műsoron. A február 26-ai játéknap egyik legérdekesebb mérkőzését Mórahalmon rendezték, ahol az öt vajdasági labdarúgót is a soraiban tudó hazai gárda a Ferencváros tartalékcsapatát fogadta.

Az 500 néző előtt lejátszott találkozót a vendégek kezdték jobban, Novák 5. percben szerzett góljára azonban a mórahalmiak egy percen belül válaszolni tudtak, majd a félidő végéig még kétszer bevették Sebestyén kapuját. A folytatásban a zöld-fehérek előbb Derekas találatával 3:2-re szépítettek, a fekete szerelésben pályára lépő hazai együttes pedig húsz perccel a vége előtt biztosította be győzelmét. A hat gólt hozó mórahalmi bajnoki legjobbja a mesterhármast elérő Dalibor Crkvenjakov volt, aki a 6., a 35. és a 70. percben iratkozott fel a góllövők közé. A 28 éves magyarkanizsai támadó az első tavaszi fordulóban Dunaújvárosban is betalált, és jelenleg 17 góllal vezeti az NB III. középcsoportjának góllövőlistáját.

A Mórahalom–FTC II. összecsapáson a délvidéki játékosok közül Szűcs Szasa és Pócs Tamás végig a pályán volt, Zsoldos Ákost a 78. percben Pócs Dániel váltotta, Crkvenjakov pedig nyolc perccel a lefújás előtt hagyta el a játékteret. Győzelmével a homokháti együttes feljött a 11. helyre, a következő fordulóban pedig a Komlói Bányász otthonában vendégszerepel.