2024. április 16., kedd

Nyerjen a Magvetővel!

Megkezdődött a Magyar Szó mezőgazdasági mellékletének, a Magvetőnek az idei, nyereményjátékkal egybekötött élőújság-sorozata. Az első élőújságunkat Tordán tartottuk meg, a másodikra pedig Feketicsen, a Kultúrotthonban kerül sor március 3-án, 19 órai kezdettel.

Idei főnyereményünk, az adai Agromerkur jóvoltából, egy 2,50 méteres vetés-előkészítő. További díjaink: a szabadkai Intercom egy-egy eketromos trimmerrel, levél fújó–szívóval, benzines fűnyíróval és motors háti permetezővel jutamazza meg olvasónikat. A Natur Agro vállalalat 7 darab 10 literes csomgolású Natur Plazma lombtrágyát ajándékoz, míg a Bioalternativa cég 5 ajándékcsomaggal vesz részt akciónkban.

Akciónk ideje alatt, azaz a sorsolás napjáig előfizethet a keddi Magyar Szóra, a Magvetőre, azzal, hogy a 3 hónapos előfizetés esetén 4 hónapon át kapja a keddi számunkat, a féléves előfizetés 7 hónapig fog tartani, míg a 12 hónapos elófizetés esetén 13 hónapon át fogja kapni a keddi Magyar Szót. Előfizetési áraink: három hónapra 585, hat hónapra 1170, egy évre pedig 2340 dinár. A nyereményjátékunkban azok az olvasóink vehetnek részt, akik a március hónapban megjelenő 4 Magvető-mellékletünk mindegyikében található kérdésekre válaszolnak. Vegye meg a keddi Magyar Szót, keresse meg a Magvetőben a kérdést, válaszoljon rá, gyűjtse össze a négy szelvényt, majd egyszerre (tehát nem külön-külön!) küldje be szerkesztőségünk címére (Magyar Szó szerkesztősége, Vojvode Mišića 1., 21000 Novi Sad, a borítékra, kérjük, írja rá: Magvető 2017)!