2024. április 19., péntek
ASZTALITENISZ

Már az Obilić sem veretlen

A Novi Sad csapata véget vetett az Obilić veretlenségének (fotó: Ótos András)

A Novi Sad csapata véget vetett az Obilić veretlenségének (fotó: Ótos András)

A 11. forduló előrehozott mérkőzése után nincs már veretlen együttes a női Szuperligában, ugyanis a második helyezett Novi Sad Újvidéken 4:2-re nyert az éllovas, a forduló előtt tíz győzelmet jegyző törökkanizsai Obilić ellen. A székvárosi együttes ezzel pontszámban utolérte a bánáti csapatot, azonban mivel az őszi idény során az Obilić 4:1-re nyert, így amennyiben az alapszakasz végéig nem veszít mérkőzést, úgy első helyen kezdi meg majd a szereplését a rájátszásban, s – ha sor kerül rá – a döntő harmadik mérkőzésén vendéglátó lesz. Az újvidéki mérkőzésre a vendégek a betegséggel bajlódó Dragana Vignjević nélkül érkeztek, s mivel Recskó Emma nagyon rossz napot fogott ki, így a hazaiak igazi csapatmunkának köszönhetően – Makszuti Anetta, Fenyvesi Anna ZsófiaSurján Szabina és Truzsinszki Vktória is egy-egy mérkőzést nyert – megszerezték tizedik győzelmüket a bajnokságban.

Női Szuperliga, 11. forduló: Novi Sad–Obilić 4:2 (Makszuti–I. Lupulescu 2:3, Truzsinszki–Recskó 3:1, Fenyvesi–B. Vignjević 3:0, Makszuti–Recskó 3:2, Fenyvesi–I. Lupulescu 1:3, Surján–B. Vignjević 3:0), Versec–Rapid 2:4 (Radak–Čolaković 0:3, Dani–Menger 0:3, Jokić–Kožokar3:1, Radak–Menger 1:3, Jokić–Čolaković 3:1, Dani–Kožokar 1:3).

Amatőr torna Hajdújáráson

Február 18-án amatőr tornát rendeznek a hajdújárási kultúrotthonban. A 9 órakor kezdődő tornára a benevezés 400 dinár, mely magába foglalja a díjazást és a babgulyásból álló ebédet. A benevezési határidő február 15., érdeklődni a 064/66-11-748 és a 060/52-88-900-as telefonszámon lehet. A versenyzőket február 18-án, reggel 8 órától várják a szervezők a hajdújárási kultúrotthon nagytermébe.