2024. március 28., csütörtök

Ingyenes lesz a boríték és a postaköltség

Február 1-től, azaz holnaptól lehet küldeni a számlákat a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű játékra

Holnap kezdődik az Adóhivatal Vedd el a számlát és nyerj elnevezésű nyereményjátéka. A pénztári számlákat és kártyás fizetés esetén a számla mellé kiadott elismervényeket február 1-je és április 1-je között küldhetik el az érdeklődők.

A megcímzett borítékokat a postahivatalokban lehet díjmentesen átvenni. A Blic napilap értesülései szerint postaköltség sem terheli a nyereményjáték résztvevőit, a borítékokat ingyen adhatják fel. Fontos tudni, hogy csakis az egységes, már előre megcímzett borítékokban lehet elküldeni a számlákat. Borítékonként tíz számlát kell elküldeni. Egy személy annyi borítékot küldhet el, amennyit csak akar, a lényeg az, hogy mindegyikben tíz számla legyen.
Akik bank-, vagy hitelkártyával fizetnek, megduplázzák esélyeiket, ugyanis a kártyás fizetés esetén a fiskális számla mellé csatolt kártyaelismervény is részt vesz a nyereményjátékban, viszont mindenféleképpen alá kell húzni, hogy a fiskális számlákat és ezeket a kártyaelismervényeket külön borítékba kell tenni. Tehát egyik borítékba a számlákat, egy másikba pedig az elismervényeket.
A borítékok hátoldalán a feladó nevét és lakcímét mindenféleképpen kötelező feltüntetni, az illetékesek viszont azt tanácsolják, hogy a résztvevők telefonszámukat is jelöljék meg a borítékon, mert ha esetleg nyernek, egyszerűbb lesz őket értesíteni.
A szerb kormány jövő héten dönt a nyereményekről, annyit azonban már tudni, hogy több lakást, belföldi és külföldi utat, valamint háztartási gépeket is lehet majd nyerni. Az első sorsolást várhatóan március 12-én szervezik meg és onnantól számítva négy héten át hetente lesz sorsolás.