2024. április 24., szerda

Még néhány nap

A palicsi helyi közösségben gyűjtik a szándéknyilatkozatokat

„Emlékeztetjük a palicsi lakosokat arra, hogy folyamatban van azoknak a nyilatkozatoknak a begyűjtése, amelyekkel jelezhetik, hogy csatlakozni kívánnak a leendő szennyvízcsatorna-hálózatra, melynek építését 2017. közepére tervezik, a Palicsi-tó és a Ludasi-tó biológiai sokszínűségének védelmére irányuló és a németországi KfW Bank által finanszírozott projekt keretében.

(Fotó: Gergely Árpád)

(Fotó: Gergely Árpád)

Külön szeretnénk figyelmeztetni a nyaralók és a téli hónapokban nem használt építmények tulajdonosait, illetve azokat az ingatlantulajdonosokat, akik nem az adott épület címén vannak bejelentve és postai úton még nem kaptak értesítést, hogy e kérdésről szíveskedjenek a palicsi helyi közösségnél vagy a szabadkai Vízművek- és Csatornázási KKV-nál tájékozódni.

Ahhoz, hogy biztosítva legyen a pénz a szennyvízcsatorna-hálózat építéséhez, a palicsi lakosoknak nyilatkozniuk kell arról, hogy csatlakozni kívánnak-e a csatornahálózatra.

Amennyiben a polgárok csatlakozni szeretnének a csatornahálózatra, erről a legkésőbb 2017 januárjának végéig nyilatkozniuk kell.

A nyilatkozattételhez szükséges nyomtatvány beszerezhető a palicsi helyi közösségben, illetve letölthető аz önkormányzat vagy a szabadkai Vízművek- és Csatornázási KKV honlapjáról, a következő címeken: (http://subotica.rs/index/page/id/10737/lg/cp ; http://vodovodsu.rs/7-Vazne-Informacije/1061-OBAVESTENJE-O-IZGRADNJI-BUDUCE-KANALIZACIONE-MREZE-NA-PALICU ).

A kitöltött és aláírt nyilatkozatokat a polgárok elküldhetik postán (a postaköltség megtérítve), vagy benyújthatják személyesen is a palicsi helyi közösségben, vagy a szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV-nál” – áll a palicsi helyi közösség felhívásában.