2024. március 29., péntek

Lövöldözés a Kiszácsi utcában

Tegnap éjjel újabb lövöldözés történt Újvidéken, ezúttal a Kiszácsi utcában

Nem hivatalos információk szerint a Kiszácsi utcában tegnap éjjel két óra körül fegyveres leszámolásra került sor, amelynek során egy személy súlyosan megsérült, több személyt letartóztattak – jelentette a Radio 021. Az eddig meg nem erősített hírek szerint az incidens két huligánokból álló csoport leszámolása során történt, a lövöldözés sérültjének a lábfejét érte a találat.

A sürgősségi osztályon elmondták, két mentőkocsi érkezett a helyszínre, három sérültet elláttak. A sérültek közül az egyik férfi 34 éves, a másik 37, a harmadik személy pedig egy 34 éves nő. Az áldozatokat a sürgősségi osztályra szállították, de később hazaengedték őket.

A rendőrség gyorsan a helyszínre érkezett, és letartóztatta a tetteseket. A garázdálkodók ellen eljárást indítottak. A legújabb, nem hivatalos információk szerint a Kiszácsi utcai leszámolás nincs kapcsolatban az egy nappal korábban történt merényletkísérlettel, amikor is a Đuro Daničić Általános Iskola előtt megsebesítették Niko Uskokovićot.

Emlékeztetőül, kedden 12 óra 30 perckor a Dušan Vasiljev utcában, a Đuro Daničić Általános Iskola előtt rálőttek Niko Uskokovićra, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Uskokovićot már jól ismerik a rendőrségen, hiszen 2012-ben beismerte, hogy kábítószerrel üzletel.

Nem mellékes megjegyezni, hogy az általános iskola előtti lövöldözés akkor történt, amikor a gyerekek a délelőtti váltás végén hazafelé indultak.

A rendőrség hamarosan részletes közleményt bocsát ki az üggyel kapcsolatban.