2024. április 25., csütörtök
OROM

Farsangi rajzpályázat

Az oromi Zengő Tájház Nők és Fiatalok Kézműves-egyesülete idén is meghirdeti farsangi rajzpályázatát, amelyre jelentkezhet minden Magyarkanizsa községbeli diák a farsang témakörében bármilyen technikával készült képzőművészeti munkájával.

Muhi Zsuzsanna, az egyesület elnöke elmondta:

– Február 1-jétől 15-éig várjuk a pályamunkákat az oromi Arany János Általános Iskola postacímére: 24207 Orom, Nagy út 141. Idén is, már mondhatjuk, hogy hagyományteremtő szándékkal, a Farsangi kavalkád témára várjuk az általános iskolás gyerekek rajzait, amit postai úton juttathatnak el hozzánk. A technikát a tanulókra bízzuk, minket csak a végeredmény érdekel, és az, hogy a legjobban sikerült rajzokat kellő jutalomban részesítsük. A pályamunkák hátulján kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, felkészítőjét és az intézmény nevét, ahol tanul. Mint eddig mindig, most is megjutalmazzuk a legszebb rajzok alkotóit.

Az elnöknőtől megtudtuk, az egyesület tevékeny és sikeres, ezt bizonyítja az is, hogy nemrégiben a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából az oromi tájháznál tevékenykedő egyesület tagjai egy sikeres pályázatnak köszönhetően az épületet új padokkal és asztalokkal gazdagították, amelyekre igen nagy szükség mutatkozott már eddig is, hiszen a jó idő beköszöntével se szeri, se száma az itt rendezendő kézműves nyári táboroknak.