2024. március 28., csütörtök

Elismerés a legjobb sportolóknak

A temerini községháza nagytermében telt ház előtt átadták az elismeréseket az elmúlt év legjobb sportolóinak, sportszervezeteinek, sportmunkásainak.

A megjelenteket Đuro Žiga polgármester üdvözölte, majd Dejan Bradaš, a községi tanács művelődéssel, civil szervezetekkel és ifjúsággal megbízott tagja, és Nedeljko Đukić, a községi sportszövetség elnöke köszöntötte. Gratuláltak az elért eredményekhez, és reményüket fejezték ki, hogy az idei esztendő a sporteredményeket tekintve hasonlóan jó, vagy még jobb lesz az előző évitől. Hangsúlyozták, hogy mindannyiunknak büszkének kell lennünk sportolóink eredményeire. A polgármester kiemelten is kifejezte óhaját azzal kapcsolatban, hogy a jövőben a temerini község támogassa a rátermett, fiatal sportolókat annak érdekében, hogy még eredményesebbek legyenek.

Eredményeik alapján a serdülők kategóriájában a 2016-os év legjobb sportolójaként elismerésben részesültek: Nevena Gajić és Pero Tepić, a felnőttek kategóriájában Ana Bosnić és Koroknai Károly, legjobb edzőként Dragan Milošević, a legeredményesebb egyesületként a Temerini Asztaliteniszklub, legjobb sportmunkásként Dragoljub Đorđević, életműdíjban Milan Grujičić.

Elismerésben részesültek az iskolák legjobb sportolói és tanáraik is a X. diákolimpián elért eredményeikért.