2024. április 26., péntek

Új, korszerű benzinkút a Puskin téren

Belgrád után Szabadkán, a Puskin téren is megnyílt a Szerbiai Kőolajipari Vállalat (NIS) legkorszerűbb üzemanyagtöltő állomása. A megnyitó alkalmából egy héten keresztül kedvezményes árakkal kedveskednek a vásárlóknak. Mindazok, akik 25 liter feletti üzemanyagmennyiséget vásárolnak, külön ajándékot kapnak.

(Fotó: Gergely Árpád)

(Fotó: Gergely Árpád)

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat (NIS) kedden megnyitotta a Szabadka 2 üzemanyagtöltő állomását a Puskin tér sz. n. címen. Az ünnepi megnyitón jelen volt Alekszej Csernikov, a NIS áruforgalmi részlegének igazgatója, valamint Bogdan Laban, Szabadka polgármestere.

Az új NIS Petrol üzemanyagtöltő állomás korszerű műszaki, valamint a környezetvédelmi követelményekkel összhangban épült. Ez a kiskereskedelmi objektum legkorszerűbben felszerelt kétoldali multiplex üzemanyagtöltő berendezésekkel van felszerelve. A hazai euró 5 szabványú minőségi üzemanyagon kívül a vásárlóknak a kiegészítő termékek is a rendelkezésükre állnak. A kiváló szolgáltatás, valamint elvitelre alkalmas kávé széles választéka is szerepel a kínálatukban. A megnyitó napjától számított hét napon keresztül a tisztelt vásárlóknak külön kedvezményeket biztosítanak, promóciós áron vásárolhatnak Ultra D, valamint BMB98-as üzemanyagot. Mindazon vásárlók, akik bármelyik típusú üzemanyagból legkevesebb 25 litert vásárolnak, külön ajándékban részesülnek az elkövetkező egy hétben. A NIS képviselői a Kolevka Gyermekotthonnak üzemanyagot adományoztak.