2024. április 25., csütörtök
ÚJVIDÉKI KÉJBIZNISZ

Szexfelvételekkel zsarolták a férfiakat

A zsarolás egyik áldozata már 30 ezer eurót fizetett

Három újvidéki nőt kísért be a rendőrség egy belgrádi étteremből, éppen akkor, amikor ötezer eurót adott át a zsarolás egyik áldozata. Alapos a gyanú, hogy a nők felvételeket készítettek nemi együttléteik során, majd pénzt kértek a férfiaktól azért, hogy ne hozzák nyilvánosságra vagy ne küldjék a családtagoknak el az aktust tartalmazó videoanyagot.

T. Ć. (23), I. K. (28) és J. R. (24) éppen az egyik belgrádi étteremben kapott újabb ötezer eurót az egyik alanytól, amikor a rendőrök lecsaptak.

A hatóságnak az információk szerint bizonyítékai vannak rá, hogy T. Ć. már hosszabb ideje zsarolt egy személyt egy szexfelvétellel, különböző összegeket kért tőle annak fejében, hogy magánkezekben maradjon a videó. I. K. és J. R. is segítségére voltak, maguk is fenyegették a zsarolás áldozatát, aki a rendőrségi adatok szerint már mintegy 30 ezer eurót kifizetett az elkövetőknek.

A három hölgyet 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, ez idő alatt bűnvádi feljelentést tesznek ellenük és a belgrádi Felső Ügyészség elé vezetik őket meghallgatásra.