2024. április 20., szombat

Megölte volt barátnőjét

A gyanúsított az áldozat jelenlegi párját is elrabolta

Az Aleksinac melletti Bradaracban a termőföldeken megtalálták Gordana Josifović (44) holttestét. A nőt volt barátja rabolta el hétfőn munkahelyének udvaráról, majd feltehetőleg végzett vele.

Sajtóértesülések szerint a nőt fejbe lőtték. A rendőrség első számú gyanúsítottja a volt élettárs, Miodrag K., aki az áldozat aktuális partnerjét is elrabolta.
Gordana és Miodrag tíz évig alkottak egy párt, szakításukra négy hónappal ezelőtt került sor. A férfi állítólag azóta zaklatta a nőt és kérte, hogy fogadja vissza. Egy szemtanú elmondása szerint a gyanúsított hétfőn egy kölcsönkért autóval érkezett a nő munkahelyére. Nem sokkal később megérkezett a nő új partnere is. Miodrag ekkor kiugrott gépkocsijából, beült a férfi mögötti ülésre, pisztolyt fogott a fejéhezés és amikor Gordana munkaidejének lejártát követően kijött az épületből, a pisztollyal jelezte neki, hogy azonnal üljön be az autóba, mesélte a szemtanú. A gyanúsított ezután arra kényszerítette az új élettársat, hogy hajtson el a helyszínről. A nő munkatársai azonnal értesítették a rendőrséget, amely továbbra sem bukkant a gyanúsított és a másik elrabolt nyomára. Gordana egy huszonnégy éves fiúgyermeket hagyott hátra maga után.
Szintén tanúk elmondása szerint Miodrag rendszeresen leitta magát a helyi kocsmákban és ilyenkor nyíltan azzal fenyegetőzött, hogy meggyilkolja Gordanát és párját.