2024. március 29., péntek

Új játszóterek Zomborban

Megállapodást írt alá Dušanka Golubović polgármester asszony zombori vállalkozókkal öt új játszótér felszerelésének donációjáról. Az adomány 1,2 millió dinárt tesz ki, amiből felszerelést vásárolnak az új helyszíneken kialakított játszóterekre. Ezek a Vukica Mitrović utcában, az Apatini úton, az Ilija Birčanin és a Dalmát utca kereszteződésénél, a Josići úton lévő óvodánál, a felsővárosi Logornál, és a Mosztonga Sportcsarnok melletti településen kerülnek kialakításra.
– Mind az öt gyermekjátszóteret új hintákkal, libikókákkal, körhintákkal és mászókákkal szerelik majd fel – mondta dr. Zoran Perčetić, a városi képviselő-testület elnöke, az adományozás ötletgazdája, aki hozzátette, azon lesz, hogy továbbra is mozgósítsa a jó szándékú embereket újabb hat városi játszótér felszerelésére.
A polgármester asszony köszönetet mondott az adományozóknak, mondván, ezzel a gesztussal bizonyították, hogyan lehet társadalmilag felelősen viszonyulni a közösséghez, kimutatni a város iránti elkötelezettségüket.
Az adományozó megállapodások aláírói: Miloš Komazec, az Agroplus Kft. igazgatója, Vladimir Sabadoš, a Mezőgazdasági Szakszolgálat igazgatója, Alen Redžić, a Somborelektro Kft. igazgatója nevében, Mladen Đurišić, a Vožd Kft. igazgatója, valamint Drago Narandžić, a Nataša- komerc cég igazgatója.
A polgármester asszony köszönetet mondott a kommunális közvállalatok igazgatóinak, Goran Nonkovićnak (Prostor), Nikola Pajićnak (Čistoća), Miodrag Pupovacnak (Zelenilo), Strahinja Šljukićnak (Vodokanal) és Nemanja Martićnak, a Saputnik-M Kft. igazgatójának, akik részt vettek a geodéziai munkálatokban és a terep előkészítésében.