2024. április 19., péntek

Fiat kedvezménnyel

A régi gépkocsik tulajdonosai árengedménnyel és részletre vásárolhatnak

A kragujeváci „Fiat Chrysler” gépkocsigyár mától akár 2500-3000 euróig terjedő árengedménnyel igyekszik minél több vásárlót rávenni, hogy éppen ennek a gyártónak a termékét vásárolják meg ismét. Az akció a korábbiakhoz hasonlóan a „régit újért” elven működik. Mindenki élhet a kedvezménnyel, akinek Szerbiában, a valamikori Zastava gépkocsigyárban gyártott, vagy összeszerelt Fiat, illetve Zastava márkájú gépkocsija van, de azok is, akik külföldről behozott Fiatot vezetnek. Az akcióban azok is részt vehetnek, akik felhatalmazással vezetnek Fiatot, vagy Zastavát, tehát nem ők a gépjármű tulajdonosai, áll a vállalat közleményében.

Az autógyár illetékesei azokra is számítanak, akik nagyjából 7 évvel ezelőtt hitelre vásároltak Fiat Puntot, vagy Zastava 10-est. Ilyen vásárlóból nagyjából 5 ezer volt országszerte. Velük kapcsolatban érdemes tudni, hogy annak idején a hitel feltételei igencsak kedvezőtlenek voltak. Ezek a gépjárművek pillanatnyilag 2500-3000 eurót érnek. Ha tulajdonosaik ismét Fiatot vásárolnának, akkor a vételárból a régi autó teljes értékét levonják, a fennmaradó összeget pedig ismét részletre fizethetik ki, csak sokkal kedvezőbb feltételek mellett, mint korábban, mondták Kragujevácon.

A régi gépkocsikat a Fiat helyi üzleteiben becslik fel a munkatársak. Az érdeklődők bármilyen típusú gépkocsit megvásárolhatnak.