2024. március 28., csütörtök

Kamera Katarinának

A kishegyesi önkormányzat rendszeresen támogatja a fiatal tehetségeket. Gvozdenović Katarina mindenképp közéjük tartozik, hiszen a korosztályában országos asztalitenisz-bajnok. Katarinát Kerekes Zoltán, Kishegyes község alpolgármestere fogadta, és egy videokamerával ajándékozta meg.

Fotó: Lakatos János

Fotó: Lakatos János

– Kishegyes községben nagyon sok tehetséges fiatal sportoló van, Katarina is közéjük tartozik. Örömünkre szolgált, hogy megajándékozhatjuk, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is sok örömöt fog okozni nekünk – mondta el Kerekes, majd arról is szólt, hogy idáig nem volt olyan helyiség, ahol Katarina kellőképpen készülhetett volna a versenyekre. Az önkormányzat segítségével ez a probléma megoldódott, a fiatal sportolónak sikerült megfelelő termet biztosítani, ahol majd edzeni tud.

Katarina nagyon örül az ajándéknak, és nagy hasznát fogja venni felkészülése során – mondta el. A kamera segítségével rögzíthetik a versenyeket, és a későbbiekben elemezhetik a játékát. Így könnyebben tudja csiszolni a technikáját és gyorsabban fejlődhet. A fiatal sportoló legutóbb egy németországi asztalitenisz-bajnokságon játszott, amelyen 29 ország sportolói vettek részt. Mind egyéni, mind csapatversenyben az első helyen végzett.