2024. március 29., péntek

Stefanović: Mindenki felel tetteiért

Nebojša Stefanović belügyminiszter ma kijelentette, letartóztattak egy személyt, aki kapcsolatban lehet a tegnap esti belgrádi gyilkossággal.

Nebojša Stefanović emlékeztetett arra, hogy a kilencvenes évek háborúi után jelentős mennyiségű illegális fegyver került a lakossághoz. (Fotó: Beta)

Nebojša Stefanović belügyminiszter (Fotó: Beta)

A ma délelőtt megtartott rendkívüli sajtótájékoztatón Stefanović kifejtette, a tegnap esti gyilkosság a Balkán egyik legszervezettebb bűnbandájának a tette, a bűnszervezet több magas rangú tagja is részt vett a lövöldözésben.

A belügyminiszter elmondta, hogy azoknak a rendőröknek, akik kapcsolatban voltak a bűnszervezettel és rendszeresen együttműködtek a bűnözőkkel nem lesz helyük a rendőrségnél.

-Az év végéig eltávolítjuk a munkahelyükről azokat a rendőröket, akik együttműködtek a bűnszervezettel, lényegtelen milyen pozitív képet fest egyesekről a média, mindenki felelni fog tetteiért – üzente Stefanović.

Tegnap este 21 óra körül lelőtték Aleksandar Stanković – Sale Mutavit, a Partizan labdarúgó klub szurkolóinak egyik vezéregyéniségét.