2024. április 19., péntek

Zombor polgármester asszonya a NALED vezetőségében

A NALED, vagyis a Helyi Gazdasági Fejlődést Serkentő Szövetség igazgatóbizottságának szeptember végén Belgrádban megtartott értekezletén új tagokat és új elnököt választottak a bizottság élére.
A bizottság újonnan megválasztott tagjai: Dušanka Golubović, Zombor Város polgármester asszonya, Nebojša Zelenović, Šabac polgármestere, valamint Dragana Čukić, a szerbiai konzultáns mérnökök egyesülete igazgatóbizottságának tagja. A NALED igazgatóbizottságának elnökévé Goran Kovačevićet, a Gomex cég vezérigazgatóját választották meg.
Az újonnan választott és a pozíciójukat megtartó igazgatóbizottsági tagok a NALED közgyűlésének összehívásáig vezetik a szervezetet.
A Helyi Gazdasági Fejlődést Serkentő Szövetség igazgatóbizottságának ülésén leszögezték, hogy a kedvező gazdasági környezet megteremtése érdekében a továbbiakban az elektronikus ügyintézés fejlesztésére, a parafiskális adók megszüntetésére, az illetékek és járulékok regiszterének kialakítására, valamint a felügyelőségek munkájának javítására fognak összpontosítani.