2024. április 24., szerda
PROSPERITATI ALAPíTVÁNY

Kibővül az első pályázati menet kedvezményezettjeinek a köre

A Prosperitati Alapítvány értesíti a 2016. évi első pályázati körben támogatási kérelmet benyújtó pályázóit, hogy Magyarország miniszterelnökével folytatott egyeztetések eredményeképpen, a rendelkezésre álló források áttekintését követően lehetőség nyílik a kedvezményezettek körének bővítésére az alábbiak szerint:

Támogatásban részesülhetnek az alábbi kritériumoknak együttesen megfelelő pályázók, amennyiben fenntartják támogatási igényüket:

A támogatásra jogosult pályázókat a Prosperitati Alapítvány területi irodáinak munkatársai a pályázati beadványban megadott elérhetőségeken értesítik arról, hogyan kell eljárniuk a támogatás elnyerésének érdekében. Az értesítés tartalmazni fog egy nyilatkozatot, melyet a területileg illetékes Prosperitati irodába lehet leadni személyesen és/vagy elektronikus formában (e-mail útján), legkésőbb 2016. szeptember 21-én 15 óráig.

A pályázat fenntartása az alábbi információk figyelembevételével lehetséges:

Amennyiben a pályázata tárgyát képező eszköz/szolgáltatás nem beszerezhető, vagy a szállító nem tudja leszállítani, megengedett a szállító váltása, illetve másik eszköz választása, azzal a feltétellel, hogy a kiválasztott új eszköz rendeltetése, fizikai paraméterei és ára  az eredetileg megjelölt eszköz paramétereivel legalább megegyeznek, vagy annál jobbak, magasabbak.

A pályázati beadványban igényelt támogatás mértéke és összege nem növelhető. Amennyiben az eszköz/szolgáltatás ára a pályázat benyújtása óta megnövekedett, az árkülönbözetet a pályázónak önrészként kell vállalnia.

Amennyiben a pályázat beadását követően a pályázó önerőből megvásárolta a pályázott eszközt, lehetőség van a támogatási összeg utófinanszírozás formájában történő kifizetésére a pályázó számára. Ehhez azonban elengedhetetlen a pályázat teljes elszámolása, amely magában foglalja a teljes vételár kifizetésének szabály szerinti leigazolását (az eszköz vásárlását és átvételét igazoló végszámla, az átutalást igazoló banki kivonat), valamint kifizetési kérelem és pénzügyi-szakmai beszámoló benyújtását.

Ha a Prosperitati Alapítvány 2016. évi második körben meghirdetett pályázatai valamelyikében támogatásban részesült és átfedés van az első és második körben átadott pályázat tárgyának vonatkozásában (ugyanazon eszköz vásárlását, ugyanazt a szolgáltatást jelölte meg a pályázatban), úgy a korábbi pályázat támogatása nem lehetséges.

Tisztelettel,
Prosperitati Alapítvány