2024. április 19., péntek

Szavazzon nemmel!

Hajnal Jenő, az MNT elnöke a magyar kormány erőfeszítéseinek támogatására biztat
Hajnal Jenő

Hajnal Jenő

A magyarországi kvótareferendum a magyar nemzet és közös európai jövőnk szempontjából kiemelt fontosságú. A Magyar Nemzeti Tanácsnak, a vajdasági magyar nemzeti közösség kisebbségi kulturális önkormányzatának elnökeként arra biztatom minden vajdasági magyar honfitársamat, akinek van szavazati joga, hogy vegyen részt a népszavazáson, és hogy támogassa a magyar kormány erőfeszítéseit keresztény értékrendünk, nyelvünk és kultúránk, anyaországunk, szülőföldünk és a régió biztonságának megtartásáért vállalt küzdelmében, és szavazzon – áll Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményében.

Szavazzon nemmel, mert csakis ez lehet a válasz arra a veszélyre, amely a jövőt fenyegeti, amellyel már szembe is kell, kellett néznünk az elmúlt másfél évben. A Magyar Összefogás tanácstagcsoportja az előttünk álló hetekben tevékenyen részt vesz a kvótareferendumon való részvételért meghirdetett kampányban.

A Magyar Nemzeti Tanács elnökeként a testület szeptemberi ülésén kezdeményezni fogom, hogy a tanács foglaljon állást a kvótareferendumon való részvétel fontosságáról annak reményében, hogy a Magyar Nemzeti Tanács ebben az egész nemzetet érintő kérdésben egységesen foglal állást formálisan is támogatva Magyarország kormányát az európai értékrendért és életmódért folyó küzdelemben – olvasható a közleményben.