2024. április 25., csütörtök
A VÁROSNAP ALKALMÁBÓL

Gazdasági vezetők fogadása

Zenta város ünnepe alkalmából Ceglédi Rudolf polgármester fogadta a községben tevékenykedő vállalatok képviselőit.

A támogató cégek vezetői – Makoto Ochiai ... (Horváth Zsolt felvétele)

A támogató cégek vezetői – Makoto Ochiai ... (Horváth Zsolt felvétele)

... és Aleksandar Dragić – átveszik a köszönőlevelet (Horváth Zsolt felvétele)

... és Aleksandar Dragić – átveszik a köszönőlevelet (Horváth Zsolt felvétele)

A gazdasági élet eminens szereplőit köszöntve a polgármester kiemelte, hogy a művelődés, az oktatás és a sportban elért kiemelkedő eredmények mellett azt szeretnék, hogy a gazdag történelmi múlttal rendelkező Zenta a régió gazdaságilag jelentős tényezője legyen, s az önkormányzatban minden erővel azon fáradoznak, hogy a város és a környező falvak mindenki számára otthonossá, élhetővé váljanak. Ceglédi szerint mindezt csak akkor lehet elérni, ha fejlődik a község gazdasága és mezőgazdasága, s amennyiben becsületes munkával tisztességes bért lehet keresni, akkor az elvándorláson gondolkozókat is itt tudják marasztalni.

A polgármester hangsúlyozta, hogy e fontos feladatnak a megvalósításában a zentai vállalkozók is sokat segíthetnek, és reményének adott hangot, hogy a gazdasági élet képviselői a jövőben sem zárkóznak el az együttműködéstől.

– Ismerve a gazdaság jelenlegi helyzetét, hosszú és rögös lesz az út, amelyen elindultunk, de nagyon fontos és hasznos lehet az egymás felé nyitás, az új gazdasági partnerek és lehetőségek felkutatása, a kapcsolatok szorosabbra fűzése – mutatott rá, majd a jelen lévő üzletembereknek megköszönte, hogy kiveszik részüket a község életéből, és a lehetőségeikhez mérten igyekeznek segíteni a városvezetésnek és az itt élő polgároknak.

Az összejövetel folytatásában Ceglédi Rudolf köszönőlevelet adott át Makoto Ochiainak, a Japan Tobaco International dohánygyára igazgatójának, a városnapi rendezvények főtámogatójának, valamint Aleksandar Dragićnak, a DDOR zentai vezetőjének mint az ünnepségsorozat arany fokozatú támogatójának.