2024. április 25., csütörtök

Forgalomkorlátozás a város szívében Újvidéken

Az útügyi igazgatóság vonatkozó döntésének értelmében augusztus 22-étől, hétfőtől forgalomkorlátozást vezetnek be a belvárosban, a posta fő épülete előtti szakaszon, a Néphősök utcában.

Fotó: Ótos András

Fotó: Ótos András

A Mihajlo Pupin sugárút és az Ifjú párok tere közötti szakasz egy hónapon keresztül, szeptember 22-éig lesz lezárva, mivel a városi Távfűtő Művek dolgozói hálózatfelújítási munkálatokat végeznek. Felássák a Petar Drapšin utcát is, a forgalomkorlátozás ebben az utcában is szeptember 22-éig lesz érvényben. A Toplana dolgozói itt a Laza Kostić utca és a Felszabadulás sugárút közötti szakaszon cserélik a csővezetéket, a Petar Drapšin utca másik, egyirányú része, azaz a Laza Kostić utca és a posta épülete közötti szakasz továbbra is nyitva lesz a gépjárműforgalom előtt.

A Vojvodina Sport- és Üzletközpont alatti átjárót már régebben lezárták, a bíróság épülete előtti utcaszakasz most egyirányú, a munkálatok itt szeptember derekáig tartanak majd. A Limánon, a piaccal szemben, a Shakespeare utcában végeznek hálózatrekonstrukciós munkálatokat, itt is forgalomkorlátozás van érvényben. A közvállalatból a polgárok megértését kérik, ugyanis a rekonstrukció a lakosság érdekeit szolgálja.