2024. március 29., péntek

A kidobólegények újabb kegyetlenkedése?

Agyba-főbe vertek egy vendéget az Atlantisz diszkóban

A svetićevói Zabos Dénes (28) állítása szerint pénteken este az oromhegyesi Atlantisz diszkóban minden ok nélkül agyba-főbe verték a szórakozóhely biztonsági emberei. A sértett a feleségével, Anasztáziával (27) és rokonukkal együtt érkezett a szórakozóhelyre, és csak rövid ideig szándékoztak maradni, éppen csak, hogy benéztek a koncertre, igyekeztek volna haza Svetićevóra, mivel otthon várta őket a fiatal házaspár két kiskorú gyermeke.

Dénes és társasága a söntésnél állt, amikor a diszkó öt biztonsági embere körülvette őket és kérdezés nélkül ütlegelni kezdték. Az asszony próbálta védeni a férjét, de a kidobólegények őt is megütötték. A verőlegények kituszkolták a sértettet a diszkón kívüli területre, de nem hagyták abba a verést, hanem tovább ütlegelték a szerencsétlen férfit, aki eszméletét vesztve hevert a földön. Valaki kihívta a zentai mentőket, akik kórházba szállították az összevert férfit.

Dénes csak a kórházban tért magához, az orvosi vizsgálat során erős fejfájásra panaszkodott, az egész testét ütések nyomai borították, minden porcikája sajgott, amikor elkészítették a látleletet. Az ügyeletes orvos megállapította, hogy a sértett agyrázkódást szenvedett, eltörték a bordáját és az erős ütések és rúgások nyomán véraláfutások borítják a testét. A súlyosan bántalmazott férfit nem tartották bent a kórházban, az orvosi segítségnyújtást követően hazaengedték otthoni gyógykezelésre.

A sértett édesanyja, Aranka a sajtónak nyilatkozva elmondta, hogy Svetićevón már negyven éve kocsmát üzemeltetnek és el sem tudja képzelni, hogyan tudnak egy szórakozóhelyen ilyen galád módon elbánni a vendégekkel. Az oromhegyesi Atlantisz diszkó tulajdonosa, Bilicki Nándor nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, az újságírókat a rendőrséghez irányította. Mint emlékezetes, két évvel ezelőtt az Atlantisz diszkóban meghalt egy mindössze 16 éves tornyosi fiú, aki barátai állítása szerint a szórakozóhely biztonsági emberei által okozott sérülésekbe halt bele. A fiatalembert azért verték össze a biztonságiak, mert állítólag ellopta az egyik vendég dzsekijét.