2024. április 25., csütörtök
SZABADKA

Új főtámogató a Spartacusban

A Spartacus Labdarúgóklub új támogatót kapott, amely a Ždrepčeva krv vörösbor gyártója, így a 2016/17-es idényben az együttes Spartacus Ždrepčeva krv néven indul a Szuperligában. A névváltoztatásról szóló szerződést Goran Drača, a szabadkai klub alelnöke és Zoran Tripković, a Csókai Borászat (Vinarija Čoka) igazgatója látta el kézjegyével.

A Csókai Borászat a Szuperligába való jutástól kezdve támogatta a klubot, a mai szerződés aláírásával magasabb szintre emeltük az együttműködést. A borászat mától a főtámogatónk, klubunk pedig a nevéhez a csókai vállalat említett termékének nevét adja hozzá – mondta Drača.

Tripković elégedettségének adott hangot az együttműködés magasabb szintre való emelése kapcsán, és úgy gondolja, az aláírt szerződés mindkét fél javát szolgálja.

Vállalatunk már több éve a labdarúgóklub mellett áll. Tekintélyes összeget különítettünk el marketingtevékenységekre, és úgy véljük, ez az együttműködés kiváló üzleti húzásnak bizonyul.

A sajtótájékoztatón szó volt arról is, hogy az együttes hol játssza hazai mérkőzéseit a Szuperligában. A jelenlegi állás szerint a csapat Újvidéken, a Vojvodina stadionjában lesz vendéglátó, de fennáll a lehetőség, hogy az őszi idény második felében a Spartacus Ždrepčeva krv a szabadkai városi stadionban fogadhatja ellenfeleit.

A nyári forróság alatt a mérkőzéseinket esti időpontokban, az újvidéki Karađorđe Stadionban játsszuk, viszont reményeink szerint az időjárás hűvösebbre fordulásával visszatérhetünk Szabadkára – emelte ki Drača.

A Szuperliga küzdelmei július 23-án kezdődnek, a Spartacus Ždrepčeva krv első mérkőzését Belgrádban, a Voždovac otthonában vívja, majd az első „hazai” mérkőzésre egy héttel később, a niši Radnički ellen kerül sor.