2024. április 18., csütörtök

Szerb férfit találtak holtan Salzburgban

A saját fürdőkádjában feküdt összekötözve

Egy 30 év körüli, szerb állampolgárságú férfit találtak holtan szombaton éjjel Ausztriában, Salzburgban, a saját lakása fürdőszobájában, a kádban, összekötözve.

A férfi eltűnését édesapja jelentette be a rendőrségen szombaton éjjel, miután az nem jelentkezett a telefonhívásokra. A rendőrség először megpróbálta lokalizálni a férfi telefonját, de mivel ez nem sikerült, felmerült a gyanú, hogy a férfit baleset érte. Így elmentek a lakására, de mivel hiába csengettek, betörték az ajtót, és behatoltak a lakásba.

A lakás fürdőszobájában, a száraz kádban leltek rá a fiatal férfi holttestére. Fel volt öltözve, keze és lába ragasztószalaggal összekötözve. A rendőrségi jelentésből kiderül, hogy a férfi arcán olyan sérülések láthatók, amelyek nem okozhatták a halálát, így boncolást rendeltek el, hogy kiderüljön a halál oka.

A rendőrség nem találta nyomát erőszakos behatolásnak, jóllehet az egész lakás teljesen fel volt forgatva. Ezért a belügyi szervek arra gyanakodnak, hogy az áldozat maga engedte be gyilkosát vagy gyilkosait a lakásba.