2024. április 18., csütörtök

Lezuhant egy nő a harmadik emeletről

Jagodinán tegnap reggel egy fiatal nő lezuhant egy lakótömb emeleti teraszáról – erősítette meg a Tanjug hírügynökségnek Gordana Cvetić, a jagodinai rendőrállomás szóvivője.

– Hajnali 2 óra 25 perckor jelentették a rendőrségen, hogy egy nő lezuhant egy lakótömb emeletéről Jagodinán. A nőt a mentőszolgálat a jagodinai kórház sürgősségi osztályára szállította – mondta Cvetić, majd hozzátette: – Dolgozunk az eset feltárásán.

A belgrádi napilapok értesülései szerint a baleset Jagodina Tabane településén történt, az egyetemi otthon közelében. A balesetet szenvedett lány kollégiumban lakott, egyik barátjánál vendégeskedett az adott lakótömbben, egy olyan lakásban, ahol a fiatalember albérletben lakott. A húszéves nő a harmadik emeleti lakás teraszáról zuhant le. A zuhanástól több helyen eltört a medencecsontja, de mivel létfontosságú szerve nem sérült meg, nincs életveszélyben.

A rendőrség még nem adott ki hivatalos információt arról, hogy a nő miért zuhant le a teraszról. Egyes napilapok értesülései szerint a fiatal nő édesapja őrizetet kért a rendőrségtől, mert attól tart, hogy a lányát volt barátja akarta ily módon megölni.