2024. március 29., péntek
KREATÍV PERCEK

Nappali-konyha térrendezése

Segít a lakberendező!

Mielőtt hozzáfogna otthona, irodája, egyszóval környezete megtervezéséhez, kérje ki lakberendezőnk tanácsát! Olyan ötleteket és megoldásokat kaphat tőle új rovatunkban, amelyeket csak tapasztalt szem lát. Még akkor is, ha csak kisebb átalakítást tervez, stílust vagy bútort szeretne váltani, és kissé elbizonytalanodott a hatalmas kínálat láttán, vagy netán nem is tudja, hogyan fogjon hozzá…

Kaptam egy levelet, melyben családi házuk nappali-konyha terének átalakításához kérnek tőlem segítséget. A konyha mellett volt a kamra és a fürdőszoba. Ezeket a helyiségeket elbontásra ítéltük a nagyobb konyha létrehozásának érdekében. A fürdőszobát alkalmasabb helyre helyeztük át. Az így kapott egybenyitott helyiségben maximálisan ki lehet használni a teret. A konyha hatalmas lett, közepére a család étkeztetésére szolgáló munka-étkezőasztalt helyeztük körülülhető bárszékekkel. A konyha és a nappali jelképes elválasztására meghagytunk egy kisebb falat, amelybe kandallót építettünk be. Ennek köszönhetően a nappali egy nagyon látványos elemmel gazdagodott. Ebbe a helyiségbe sok hatalmas ablakot terveztünk, amely ezáltal világos és tágas lett, ami jó érzést kelt.

A natúr színeket a pirossal kombináltuk, ami nagyon élénkké teszi a helyiséget. A nappali és a konyha falait természetes kövekkel borítottuk. A nappaliban erre a kövezett falra kerül a médiaberendezés.

***

Ha lakberendezéssel kapcsolatos kérdésük van, kérdezzenek, és a lap hasábjain megválaszolom. Leveleiket a szerkesztőség címére küldjék postai úton (Magyar Szó, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1.) vagy e-mailben (tarka@magyarszo.com). A borítékra írják rá: Segít a lakberendező!