2024. április 18., csütörtök

CEE CEE SUMMER harmadszor

Közép- és Kelet-Európa távközlési szolgáltatóinak találkozója Belgrádban

Immár harmadik alkalommal találkoznak Belgrádban a távközlési szolgáltatók a SAT-TRAKT által megrendezett CEE CEE SUMMER keretében, amely a térség egyik legjelentősebb ilyen jellegű konferenciája. A világ minden tájáról érkező, adatátvitellel és telefonszolgáltatással foglalkozó cégektől több mint 250 képviselő vesz részt a rendezvényen. A CEE CEE Central and Eastern Europe Carriers and Enterprises Event 2016. június 2-án és 3-án kerül megrendezésre.

A távközlésben döntő fontosságú a szolgáltatás gyors és megbízható megvalósítása, a professzionális megközelítés és a felmerülő problémák hatékony megoldása. Az ehhez szükséges bizalom kialakítására kapnak lehetőséget a távközlési szolgáltatók a találkozón a személyes kapcsolatok építésével, valamint közvetlen üzleteket is lebonyolíthatnak.

– Ez a rendezvény kiemelt jelentőséggel bír a térség regionális és nemzetközi üzletvitelében. Célja lehetőséget nyújtani a távközléssel foglalkozók ismerkedéséhez és tapasztalatcseréjéhez, akik ugyanazon a helyszínen találkoznak és személyesen is megismerik egymást. A CEE CEE SUMMER a régió egyik legjelentősebb ilyen jellegű találkozója, amelyen a résztvevők tapasztalatot cserélnek, megosztják egymással az újdonságokat, erősítik az együttműködést, ápolják a meglévő kapcsolatokat és új üzleti megállapodásokat kötnek – mondta Zsemberi János, a SAT-TRAKT tulajdonosa.

A SAT-TRAKT cég 1993 óta van jelen a szerb piacon, mára a CATV eszközök egyik vezető elosztójává és a CATV rendszerek egyik vezető integrátorává vált a régióban.
A SAT-TRAKT cég nagykereskedelmi távközlési szolgáltatásokra is szakosodott és ennek keretén belül ISP-k, kábeltévé- és VoIP szolgáltatók, valamint egyéb cégek számára nyújt kiemelt adatátviteli szolgáltatásokat.

A SAT-TRAKT Délkelet-Európa és Szerbia térségében kínálja távközlési szolgáltatásainak széles választékát magas színvonallal, rugalmas hozzáférési módokkal, korlátlan kapacitással és versenyképes árakon. A SAT-TRAKT egyben vezető kábeltévé- és internetszolgáltató is a Vajdaságban, amely lehetővé tette a kisebb települések számára, hogy az említett szolgáltatásokat az elsők között vehessék igénybe Szerbiában.

Az idei CEE CEE SUMMER résztvevőinek száma meghaladja a 250 főt, és több mint 80 cég lesz jelen 30 országból. Az eseményen részt vesz minden nagy hazai és regionális szolgáltató, amelyek a legnagyobb nemzetközi cégek képviselőinek mutathatják be az Európának ebben a részében rejlő távközlési potenciált. Az eseményen megjelennek a Telenor, a Telekom Srbija, az SBB, az Orion, a Deutsche Telekom, a Tata Communications, a TeliaSonera, a UPC, a Telekom Austria Group, az Akton, a Linxtelecom, az Interoute, valamint az idén első alkalommal a Hurricane Electric, a China Telecom képviselői is.

– A CEE CEE SUMMER évről évre több résztvevőt vonz, és mára túlnőtte regionális jellegét. A SAT-TRAKT felismerte a térségbeli szolgáltatók igényét egy ilyen tematikus rendezvényre, amely időt és pénzt takarít meg számukra, és amilyet eddig csak külföldön tudtak látogatni. Már az első találkozó után egyértelművé vált, hogy a CEE CEE SUMMER túlnőtte regionális jellegét és nemzetközi összejövetellé vált – mondta Miroslav Iković, a SAT-TRAKT képviselője.

A találkozó szervezője a SAT-TRAKT, együttműködő partnerei pedig: a Dial Telecom, Akton, Interoute, Telenor, Linxtelecom, Telekom Austria Group, Sparkle, SOX, BICS, Telekom Slovenija, Orbis Telekom és az Apelby Communications.