2024. április 19., péntek

Péntekig lehet pályázni a Prosperitatinál

Péntekig adhatják át dokumentációjukat az érdeklődők a Prosperitati Alapítvány második pályázati kiírása keretébenmeghirdetett pályázatokra. Az alapítvány térségi irodában Vajdaság-szerte mind többen élnek ezzel a lehetőséggel.

A Prosperitati Alapítvány második pályázati kiírása keretében öt területen várják az érdeklődők jelentkezését, akik június 3-áig adhatják át a szükséges dokumentációt. Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője a Pannon TV Közügyek című műsorában elmondta, már eddig is igen sokan éltek a kérelemátadás lehetőségével, az elmúlt napokban azonban jócskán megnőtt a jelentkezők száma. 

- A napokban egyre többet hallom a magánszállásadókat is, hogy érdeklődnek, de a kollégáimmal arra jutottunk, hogy a földvásárlás, illetve a start up az a kettő, amelyik a leginkább népszerű, habár a kamattámogatásra is egyre több cég jelentkezik, és a vállalkozásokra pedig jellemző, hogy az utolsó pillanatig kivárnak - fogalmazott.

A Prosperitati Alapítvány illetékesei az első pályázati kiíráshoz hasonlóan, most, a második kiírás beadási határidejének utolsó napjaiban is nagy rohamra számítanak, éppen ezért felhívják az érintettek figyelmét arra, hogy amennyiben lehetőségük van rá, ne halasszák az utolsó napra a pályázati dokumentációjuk átadását.