2024. április 25., csütörtök

Vállalkozásfejlesztési képzés

Május 18-án, szerdán 9 órától a zentai városháza Andruskó termében ingyenes vállalkozásfejlesztési képzést tart a Panonreg Regionális Fejlesztési Ügynökség.

Az egynapos képzés célja a fennálló kis- és középvállalatok megismertetése a vállalkozásfejlesztés alapjaival és az ezzel kapcsolatos tevékenységek kezelésével, irányításával, hogy az adott vállalatok menedzserei megismerkedhessenek a termékek és szolgáltatások technológiai fejlesztését előrelendítő eszközökkel; ezenkívül szó lesz a marketingfejlesztésről is.

A képzésen részt vevők fontos ismeretekkel gazdagodhatnak a meglévő támogatási forrásokról, illetve a fejlesztések kezelésével és irányításával kapcsolatos eszközökről is.

A képzés első szekciója 9 órakor kezdődik, amikor is a vállalkozásfejlesztés rövid történetével, típusaival, különböző szintjeivel, illetve a figyelemmel kíséréséhez elengedhetetlen, Európában használatos eszközeivel és a kormány által használt eszközeivel ismerkedhetnek meg a résztvevők, majd a kis- és középvállalatok fejlesztéséről hallgathatnak meg előadást.

A második szekció keretében 11 órától az innovatív gondolkodás és kultúra témájában tartanak előadást, amelyen az új ötletek számbavétele és a velük való munka, illetve a vállalkozás önértékelésére és szisztematikus áttekintésére szolgáló eszközök lesznek napirenden.

A harmadik szekcióban 13.30-tól a vállalkozások technológiai helyzetének áttekintésével, intellektuális javakkal foglalkoznak majd a kurzus keretében, a 15 órakor kezdődő negyedik szekció során pedig azokat a meglévő eszközöket tekintik át, amelyek segítenek a vállalkozások önértékelésében és a vállalkozásfejlesztés tevékenységeinek kezelésében (IMP3rove, INNOVATE, IPScore).

A 16.30-kor kezdődő csoportos beszélgetéssel és információcserével ér véget a kurzus.

A képzésre a harmat.zsoka@gmail.com, endre.balasa@panonreg.rs e-mail-címeken vagy a 063/700-2140-es mobilszámon lehet jelentkezni.