2024. április 24., szerda

Neda Arnerić színésznő nincs életveszélyben

Harmadik emeleti lakásának teraszáról zuhant le

A legújabb információk szerint Neda Arnerić színésznő nincs életveszélyben, sérüleseket szenvedett, de jól érzi magát, s az orvosok teljes felépülést jósolnak - legalábbis ezt tette közzé a Nedeljnik szerb lap a sürgősségi központban kapott információkra hivatkozva. Megerősítették, hogy valóban a ruhák teregetése közben zuhant a mélybe. A Pink Televízió ugyanakkor arról számolt be, hogy a színésznő öngyilkossági kísérletet követett el.

Korábbi hírek: Eddig tisztázatlan körülmények között, egyes feltételezések szerint a kimosott ruhák teregetése közben zuhant le Belgrádban harmadik emeleti lakásának teraszáról Neda Arnerić színésznő a lakás alatt található vendéglő tetőjére. A sürgősségi központba szállították, most is ott ápolják. Az eddigi információk szerint gerincét érte súlyos sérülés. Az orvosok attól tartanak, hogy komplikációk is felléphetnek.

A sürgősségiektől származó információk szerint a színésznőnek eltörött az egyik nyakcsigolyája, ágyékcsigolyája és mellkasi csigolyája is. Továbbra is a sürgősségi központban kezelik.