2024. április 16., kedd

A nemzet szépét keresik

A vajdasági válogatót Adán rendezik meg

Vajdasági hölgyek is jelentkezhetnek a Nemzet szépe szépségversenyre, amelynek a döntőjét június 26-án Budapesten, az adai válogatóját pedig május 20-án a Park Hotelben rendezik meg.

A hagyományos szépségválasztással ellentétben ezen a versenyen a hölgyeknek nem elég, hogy szépek legyenek, hanem a magyar értékeket is képviselniük kell, s tisztában kell lenniük a magyar kultúrával – nyilatkozta lapunknak Körtvélyesi Tícián, az adai sport- és testnevelési központ igazgatója. A rendezvény célkitűzése egy olyan királynő választása, aki nemcsak megjelenésével, hanem gondolkodásmódjával és értékrendjével is példaértékű lehet a fiatal generáció és az egész nemzet számára.

A megmérettetésre 18–26 éves hölgyek jelentkezését várják, a válogatókon továbbjutókat pedig egy táborban készítik föl a gálaestre, amelyen 12 királynőjelöltet sorakoztatnak föl. A szépségversenyre május 18-áig jelentkezhetnek az érdeklődők a www.nemzetszepe.hu honlapon.

A versenyt hagyományteremtő jelleggel szervezik meg, s máris nagy az érdeklődés a hölgyek körében. Bővebb információt a 063/812-1192-es mobilszámon szerezhetnek az érdeklődők.