2024. március 29., péntek

Gyilkosság történt Tiszaszentmiklóson

A csókai rendőrség hatékony és gyors akciójának köszönhetően még a nap folyamán kézre kerültek a vasárnap hajnalban Tiszaszentmiklóson elkövetett gyilkosság gyanúsítottai. A 43 éves K.R. szabadkai férfi megölésével az 1982-ben született M.E. tiszaszentmiklósi nőt, és B. B.-t (1998) a nő előző házasságából származó fiát terhelik.

Nem hivatalos információink szerint K.R. a házastársát, M. E.-t vissza szerette volna vinni Szabadkára, de a nő nem volt hajlandó visszaköltözni hozzá. Ekkor elkezdtek veszekedni, s az egyik pillanatban a nő a férfira támadt, s egy tompa tárggyal súlyos sérüléseket ejtett a férfi testén, aki a helyszínen belehalt a szerzett sebekbe. A gyanúsítottakat 48 órás őrizetbe helyezték. A szabadkai férfi holttestét az újvidéki törvényszéki bonctani intézetbe szállították. 

Korábbi hírek: Vasárnapra virradó éjjel gyilkosság történt Tiszaszentmiklóson. Megalapozott gyanú szerint E.M. (1982) nagykikindai és B. B. (1998) óbecsei lakos agyonvert egy 43 éves szabadkai illetőségű férfit. Az áldozat a helyszínen meghalt. A csókai rendőrség 48 órára őrizetbe vette a két gyanúsítottat.