2024. április 19., péntek
VÁLASZTÁSOK – 2016

Operettgálát tartottak Zentán

Hangulatos operettgálával lepték meg a zentai közönséget szombaton este a Budapesti Operettszínház művészei, akik a Városi Sportcsarnokban, a Vajdasági Magyar Szövetség kampányrendezvényén léptek föl, amelyen bemutatkoztak a VMSZ községi, tartományi és köztársasági listájának jelöltjei is.

A Budapesti Operettszínház művészei a színpadon (Herédi Krisztián felvétele)

A Budapesti Operettszínház művészei a színpadon (Herédi Krisztián felvétele)

A rendezvény kezdetén a Cor Jesu Városi Kamarakórus lépett színpadra, majd dr. Nagy Gábor Tamás, Zenta testvérvárosa, Budavár önkormányzatának polgármestere és Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere, a VMSZ polgármesterjelöltje köszöntötte az egybegyűlteket, akik ezt követően megismerkedhettek a VMSZ jelöltjeivel is. A folytatásban Pásztor István, a VMSZ elnöke mondott beszédet, amelyben arra buzdította a jelenlévőket, hogy az április 24-én esedékes választásokon támogassák szavazatukkal a VMSZ listáit.

Ezt követően a Budapesti Operettszínház művészei, Bordás Barbara, Balczó Péter, Kékkovács Mara és Kerényi Miklós Máté léptek színpadra, akik hangulatos produkciókkal lepték meg a közönséget.

A koncert Zenta és Budavár testvérvárosi kapcsolatának tízéves évfordulója alkalmából, a Budavári Önkormányzat támogatásával valósult meg.