2024. április 25., csütörtök

Megtalálták az eltűnt kislány holttestét

A negotini hetedik osztályos tanulónak hétfőre virradó éjjel veszett nyoma

Nagyapja házából tűnt el vasárnapról hétfőre virradó éjjel Marija Belčić (13) hetedik osztályos kislány, ekkor kezdték keresni a rendőrök. A belgrádi Večernje novosti napilapnak megerősítették, hogy megtalálták a kislány holttestét. Az információk szerint Marija öngyilkos lett, a valamikori Žitomlin egyik silójáról vetette magát a mélybe.

A nagyapa vasárnap éjjel két óra tájában hallotta legutoljára a kislányt, amikor saját szobájából átment nővére szobájába, majd onnan a fürdőszobába. Utána már minden nyoma elveszett.

Az édesapa beszámolója szerint nem voltak vele problémák, igaz, az utóbbi időszak valamivel nehezebb volt neki, az iskolai rossz eredmények miatt ugyanis eltiltották a mobiltelefon és az internet használatától egy időre. Fiúja is volt, túl sokat találkoztak, ezért a család szórakozni sem engedte az utóbbi időben, ameddig nem javítja eredményét az iskolában.

Marija, mint kiderült, éjjel 2.45-kor egy sms-t küldött barátjának, akinek köszönetet mondott, amiért eddig mellette volt, s megírta, nem bánja, ha másik lánnyal folytatja is, örökké szívében őrzi.