2024. március 28., csütörtök

KuponOk – többet kapOk

Sok kedvezmény kis helyen is elfér – Új applikáció könnyíti meg a mindennapokat Szabadkán

Április elsejétől tölthető le okostelefonjainkra a Play Áruházból az az applikáció, amely összegyűjti Szabadka város akcióit, kedvezményeit, legalább ötven cég ajánlatait találhatjuk meg egy helyen, de kiemelt ajánlatokat, üzleti híreket, online lapozható akciós katalógust is tartalmaz.

S nem utolsósorban hűségprogramokat, vagyis nem kell többé tucatnyi kedvezménykártyát hordozgatni a tárcánkban: elég egy okostelefon, és a KuponOk applikáció, amelyben minden egy helyen megtalálható.
– Ez az ingyenes mobilapplikáció megkönnyíti az információáramlást a felhasználók, vagyis a vásárlók és a szolgáltatók között – magyarázza Cöndör Tibor, az AppOk Média termékfejlesztési és értékesítési igazgatója.
– Tizenkét olyan funkcióval láttuk el az applikációt, ami szerintünk a 21. században elengedhetetlen. Büszkén mondhatom, hogy a szabadkai cégek nemigen láttak még ilyet. Összeszedtük a környék ajánlatait egy geolokációs listára, ami azt jelenti, hogy a felhasználó azokat az ajánlatokat kapja meg először, illetve látja, amelyekhez helyileg a legközelebb tartózkodik. Hol tudok olcsóbban enni, hol kapok valami kedvezményt, ez pedig egy Google-térképen is megtalálható, magyarul és szerbül is. Elkészítjük a cég profilját, amelyen szerepel az adott akció, 5-6 képet tudunk társítani hozzá, GPS navigáció mindenféle elérhetőséggel. A cégek megjeleníthetnek különböző kuponokat az applikációban. Ezek lehetnek idényjellegűek, ami azt jelenti, hogy egy egész hónapban érvényesek, de lehet ajándékkupon is, mint például, hogy egy ebéd mellé kaphat a fogyasztó egy ingyenkávét. Statikus akciók is vannak az applikációban, amit leginkább az út menti hirdetőtáblákhoz hasonlítanék, s az effajta hirdetéssel minimum 15 százalékos kedvezményt kell nyújtania a szolgáltatónak. Több cég hűségprogramja is része az applikációnak, hogy ne kelljen 66 kártyát a pénztárcánkban hordani, amit sokszor nem viszünk magunkkal, elveszítünk, és akkor nem tudjuk igénybe venni a kedvezményt. A véleményünk az, hogy a telefon mindig kéznél van, s az applikációban elférhet akár száz cégnek a hűségprogramja is. Ezáltal megkönnyítjük a felhasználók életét, a cégeknek is olcsóbbá tesszük a marketinget és óvjuk a környezetet, mert nem papíralapon kell működtetni ezeket a kártyákat – vallja Cöndör Tibor.
Az applikációban emellett megtalálhatók a környék eseményei is. A cégek közzé tehetik az aktuális híreiket is, illetve a nagyobb cégek katalógusai is lapozhatóak lesznek az applikáción keresztül. Kiemelt ajánlatokat is kereshetünk, itt 40–50 százalékos kedvezményeket lehet majd találni.
– Az üzleti partnerek kapnak e mellé fizetett Facebook-hirdetést is, élő promóciókon is népszerűsítjük őket. Nagyon vonzóvá tettük a lehetőséget a cégek számára, hiszen a legkisebb csomag havi 10 eurótól indul, abban viszont garantáljuk, hogy a hirdetésük minimum 10 000 emberhez eljut – teszi hozzá a szakember.
Az ingyenesen letölthető applikáció április elsejétől érhető el, s telefonunkon mindössze 3 megabyte helyet foglal el.