2024. április 19., péntek

Magvető-élőújság Kishegyesen

Értesítjük olvasóinkat, hogy a Magyar Szó mezőgazdasági melléklete, a Magvető március 5-én, szombaton 18-órai kezdettel Kishegyesen, a helyi közösség tetőtermében élőújságot tart.

Résztvevők: Herceg Elizabetta, a topolyai szerkesztőség vezetője, Nagy Magdolna, a Naptár 2016 szerkesztője, Varga Attila, a Magvető szerkesztője, a vendégek: Fremond Árpád köztársasági képviselő, valamint Molnár Zoltán színművész. A műsort Máriás Endre, a Magyar Szó újságírója vezeti.

Az élőújságokkal egybekötött nyereményjátékunk főnyereménye az idén, az adai Agromerkur jóvoltából, egy háromfogú talajlazító gép.

Ezenkívül Szórványlétben című könyvünkkel megjutalmazunk minden olvasót, aki részt vesz a nyereményjátékunkban, azaz kitölti a március folyamán a Magvetőben megjelenő 5 szelvényt, és beküldi a Magyar Szó címére.

A Bioalternativa cégtől ajándékcsomagot kapnak azok az olvasóink, akik eljönnek az élőújságunkra, és előfizetnek egy évre a keddi Magyar Szóban megjelenő Magvetőre (esetükben 2 liter Humusz FW az ajándék), vagy legalább negyed évre a Magyar Szóra (nekik 2 liter Humisolt ajándékozunk).