2024. április 18., csütörtök
MAGVETŐ-NYEREMÉNYJÁTÉK

Ön válaszol – mi megajándékozzuk!

A márciusban megjelenő 5 Magvető/mellékletünk mindegyikében egy-egy kérdést talál a kedves olvasó. Válaszolja meg a kérdést, gyűjtse össze az öt szelvényt, majd egyszerre küldje be szerkesztőségünk címére (Magyar Szó szerkesztősége, Vojvoda Mišić utca 1., 21000 Novi Sad – a borítékra, kérjük, írja rá: Magvető 2016).

Ha Ön így tesz, máris NYERT!

Idei akciónk során mindegyik olvasónkat, aki részt vesz közvélemény-kutatásunkban, azaz kitölti a március folyamán, a Magvetőben megjelenő 5 szelvényt, majd beküldi a Magyar Szó címére, megjutalmazzuk a Szórványlétben című könyvünkkel.

A Bioalternativa cégtől pedig ajándékcsomagot kapnak azok az olvasóink, akik eljönnek élőújságainkra és előfizetnek egy évre a keddi Magyar Szóban megjelenő Magvető mellékletre (esetükben 2 liter Humusz FW az ajándék), vagy legalább negyed évre a Magyar Szóra (nekik 2 liter Humisolt ajándékozunk).

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!

Valamennyi válaszadó olvasónk ugyanis automatikusan részt vesz azon a sorsoláson, amelynek során kiderül, ki nyeri meg idei akciónk szuperfőnyereményét, az adai Agromerkur háromfogú talajlazító gépét!

Támogatóink:

Agromerkur 

Bio alternatíva

A szelvények a Magvető 7. oldalán találhatók minden kedden a Magyar Szóban.