2024. március 29., péntek
LABDARÚGÁS

Végéhez közeledik a Tisza felkészülése

A végéhez közeledik az adorjáni Tisza labdarúgóinak felkészülése a bajnokság tavaszi szakaszára. Az edzőmérkőzések sorozatát követően Branislav Bulatović edző a hétvégén a Szabadka elleni barátságos mérkőzésen mérheti fel utoljára tét nélkül játékosai állapotát és képességeit.

Idejében elkezdtük a felkészülést. Amikor Adorjánon nem voltak megfelelőek a feltételek az edzéshez, akkor a Magyarkanizsai Gyógyfürdő sportcsarnokában dolgoztunk. Összességében elégedett vagyok az elvégzett munkával. Az az elvárás, hogy minél jobb focit produkáljanak a játékosok, s hogy a csapat feljebb kapaszkodjon táblázaton. Az őszi idényben elért 5. hely szolidnak mondható, de kevéssel vagyunk lemaradva a második helytől, így nem elképzelhetetlen, hogy végül két-három helyet előrelépünk. Remélem, a munkafeltételeink javulnak, hiszen a helyi közösség elnöke és a klub főtámogatója, Borsos Csaba egy új stadion felépítésén gondolkodik – mondta Bulatović.

Az átigazolási időszakban néhányan elhagyták a csapatot, Nagy Zoltán a magyarkanizsai Potisjébe, Darko Baštovanov a tiszaszentmiklósi Slogába távozott, Velez Árpád pedig magyarországi munkája miatt nem tud részt venni az edzéseken. Az ő hiányukat pótolta Veljko Vojnić leigazolása a Szabadkából, illetve az eddig a belgrádi BSK-ban játszó Kotoraš érkezése. Bulatović edző elégedett az edzéseken mutatott eddigi munkájukkal, s úgy gondolja, mindketten erősítést jelentenek majd a Tiszának. Az első csapathoz csatlakozott a fiatal Borsos Márk is, aki eddig a topolyai TSC kadétcsapatában szerepelt.