2024. április 25., csütörtök
LABDARÚGÁS

Mi újság a TSC háza táján?

A TSC csapata (fotó: Vanyúr Ákos)

A TSC csapata (fotó: Vanyúr Ákos)

A topolyai TSC Labdarúgóklub a Szerb Liga újoncaként jól szerepelt a bajnokság első részében. A klub igazgatója, Palágyi Szabolcs elmondta, mi újság a klub háza táján.
– A folytatásban is szeretnénk bizonyítani, hogy a tavalyi sikerünk nem volt véletlen. Idejében elkezdtük a felkészülést, és a játékosok rendszeresen látogatják az edzéseket, amelyeket Radovan Krivokapić vezet. A folytatásban a következő játékosokra számíthatunk: Jorgić, Nedić, Hajagos, Nastić, Cvetković, Todorović, Marjanović, Resanović, Radović, Boros Csongor, Rahić, Milić, Medić, Stojaković, Krivokapić, Milovanović, Šicar, Đokić, Ivšić, Žmukić. A csapathoz érkeztek: Hajagos Tamás a Szeged 2011 csapatából és Szilágyi Vladimir a dunacsébi ČSK-ból. A klubból távoztak: Popin a temerini Slogába és Boros Tamás Németországba. Eddig négy előkészületi mérkőzést játszottunk. A szabadkai Spartacus ellen 3:0-ra veszítettünk, míg a Vrbast 2:1-re, a törökkanizsai Obilićot 3:0-ra, a prigrevicai Bratstvót pedig 2:1-re győztük le. Az említett találkozókat mind idegenben játszottuk. A bajnokság március 12-én, szombaton folytatódik, mi idegenben játszunk a Versec ellen. A célunk az, hogy az első nyolc csapat között fejezzük be a bajnokságot.

Meg kell még említeni, hogy a TSC-ben nagy súlyt fektetnek az utánpótlás-nevelésre. E téren igen jó úton haladnak, mivel az utóbbi időben a csapat fiataljai sikeresen szerepeltek a bajnokságaikban. Az ifjúsági csapat játékosai közül többen bekerültek az első csapatba, s ez reményt keltő a jövőt illetően.