2024. április 16., kedd

Belefulladt a szennygödörbe

A leskováci Tomislav Pavlović (67) az elmúlt hétvégén belefulladt a házának udvarában felállított latrina alatti szennygödörbe. A holttestet tűzoltók és a vízművek munkatársai húzták ki.

A Blic napilapnak nyilatkozva azt mondták, még soha nem láttak ilyesmit, a látottak annyira megrázták őket, hogy továbbra sem tudtak napirendre térni a tragédia felett.
A feltételezések szerint a fából készült építmény akkor dőlt össze, amikor az idős férfi éppen a latrinán ült. Az építmény magával rántotta a szennygödörbe a férfit. A bácsi eltűnését először felesége, Dragica, vette észre. Azonnal értesítette lányát és vejét, majd a szomszédságban kezdték el keresni a férfit. Mikor nem találták, az asszonynak eszébe jutott, hogy férje korábban kiment a latrinára és ekkor siettek a kerti árnyékszékhez, ahol már csak az összedőlt építményt találták. Egy bottal nyúltak a szennygödörbe, ahonnan kihúzták a férfi ruhadarabjait. Ekkor hívták a rendőrséget, a mentőszolgálatot és a tűzoltókat.
Goran Jovanović, az áldozat veje szerint a rendőrök és az orvosok is azt mondták, soha életükben nem láttak ilyesmit. A család házát már korábban csatlakoztatták a városi vízvezetékre, a házban is volt wc, fürdőszoba, az áldozat azonban kizárólag a latrinát volt hajlandó használni, mesélte a veje.