2024. április 25., csütörtök
A PROSPERITATI ALAPÍTVÁNY KÖZLEMÉNYE

Márciusban küldhetők a pályázatok a terület- és gazdaságfejlesztési programra

Magyarország Kormánya és a Vajdasági Magyar Szövetség stratégiai megállapodása, amelynek célja a vajdasági magyar közösség gazdasági megkapaszkodásának és fejlődésének hathatós támogatása a 2016 és 2018 közötti időszakban, a megvalósulás szakaszába lépett.

2016. január 31-én a Prosperitati közhasznú, nonprofit Alapítvány tíz területen meghirdette az első pályázati kört. A pályázati űrlapokat és a hozzájuk kapcsolódó anyagokat, valamint minden, az Alapítvánnyal kapcsolatos információt a www.prosperitati.rs honlapon lehet megtekinteni és letölteni.

Emellett február 4-től többhetes, egész Vajdaságot lefedő, széleskörű ismertető kampány is megszervezésre kerül. Ennek keretében egyrészt megnyílnak a területi irodák, másrészt az érdeklődők a közösségi találkozókon minden részlettel megismerkedhetnek, és hozzájuthatnak az ismertető szórólapokhoz.

A pályázatokat március 1-je és március 31-e között lehet átadni, de az előttünk álló egy hónapban is a Prosperitati Alapítvány területi irodáinak külön képzésben részesített munkatársai minden kérdésben a pályázók rendelkezésére állnak – áll Prosperitati Alapítvány sajtószolgálatának közleményében.