2024. március 29., péntek
ZENTAGUNARAS

Pályázat civil szervezetek részére

Zentagunaras helyi közösségének tanácsa pályázatot írt ki civil szervezetek számára, amellyel azok működését illetve programjait támogatja. A pályázatra azon civil szervezetek jelentkezhetnek, amelyek Zentagunarason vannak bejegyezve, illetve amelyek 2015. december 31-ig átadták a 2015-ös évre vonatkozó támogatás rendeltetésszerű felhasználásáról szóló beszámolót. A pályázat teljes kerete 606 000 dinár, amelyet Topolya község költségvetése biztosít a civil szervezetek számára.

Az erre a célra előirányzott jelentkezési űrlapokat személyesen kell átadni a zentagunarasi helyi közösségben 2016. február nyolcadikáig. Egy-egy civil szervezet csak egy jelentkezést adhat át. Több űrlap esetén csak az először átadottat veszik figyelembe. A jelentkezési űrlap mellé a következő dokumentumokat kell csatolni:

a szervezet bejegyzési határozatának fénymásolata, a civil szervezet alapszabálya azon részének hitelesített fénymásolata, amely igazolja, hogy a szervezet céljai megegyeznek a pályázatban kiírtakkal, a szervezet fizetőképességének bizonyítására a 2014-es évre vonatkozó végelszámolás, bankszámlaszerződés fénymásolata, a program vagy rendezvény tervezete.

Bővebb információ a 024/723-051-es telefonszámon kapható.