2024. április 26., péntek
TEMERIN

A képviselő-testület ülése

Robert Karan, a temerini községi képviselő-testület elnöke szerdára (december 30-ára) 9 órára hívta össze a testület sorrendben 36., az idei év utolsó ülését.

Megvitatásra mindössze 5 pontból álló napirendet javasolt, közülük kettő érdemel említést. Ezek: a községi önkormányzati rendszerbe meghatározatlan munkaidőre foglalkoztatott dolgozók maximális számának meghatározása a 2015. évre vonatkozóan, és a törvényesítési eljárás során megengedett legmagasabb épületszint meghatározása. Szó lesz még választásokról és kinevezésekről is. A 34. ülés jegyzőkönyvének elfogadásával kapcsolatos képviselői kérdések is feltehetők.

Munkaidő az ünnepek alatt

A közművállalat értesíti a polgárokat, hogy szolgálatai a januári ünnepek alatt az alábbi beosztás szerint dolgoznak:

-A szemétszállítással megbízott szolgálata 2016. január 1-jén, valamint január 7-én nem szállítja el a háztartási szemetet. Az említett napokon a hulladéklerakó is zárva tart.

-Az újévi ünnepek ideje alatt a Temerin–Szőreg között közlekedő helyi autóbuszjárat menetrendje is megváltozik. 2016. január 1-jén, 2-án és 7-én szünetel az utasszállítás.

-A közművállalat pénztára 2016. január 1-jén, 2-án (péntek, szombat) és 7-én (csütörtök) zárva tart.

-2016. január 1-jén és 7-én nem végzik a személygépkocsik műszaki ellenőrzését.

-A sportcsarnok és a tekepálya 2016. január 1-jén, 2-án, 3-án és 7-én zárva lesz.

-A fűtőszolgálat az ünnepek ideje alatt a már megszokott beosztás szerint fog működni, külön figyelmet fordítva a külső hőmérséklet-ingadozásra. 2015. december 31-én egész éjjel, valamint 2016. január 6-án és 13-án egész éjjel fűtenek.