2024. április 20., szombat

Szegednyi bevándorló jönne

A baloldal célja a nemzetállamok meggyengítése

Gyurcsány Ferenc és az európai baloldal célja a nemzetállamok meggyengítése és az uniós, kötelező betelepítési program végrehajtása – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Közölte: a baloldal továbbra is bevándorláspárti, ez például a Demokratikus Koalíció (DK) politikusainak kijelentéseiből is kiderül.

(Fotó: MTI)

(Fotó: MTI)

Emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke, európai parlamenti képviselő nemrégiben azt mondta, a magyar emberek több mint 70 százaléka egyetért az uniós betelepítési kvótával.

Hollik István szerint ez egyszerűen nem igaz, mivel minden hazai közvélemény-kutatás arról tanúskodik, hogy az emberek többsége ellenzi, és csak 20–25 százaléka ért egyet a kvótával. Jelezte, hogy a témában a Fidesz által indított aláírásgyűjtésre egy hét alatt több mint 750 ezren válaszoltak, így a társadalom véleményéről pontos kép áll majd rendelkezésre, ha az akció befejeződik.

Az Unió és a baloldal bevándorláspárti politikája miatt a migránsok száma nem fog csökkenni, hanem egyre többen lesznek, és cselekvés nélkül a folyamat még évekig elhúzódhat – hangsúlyozta a KDNP-s képviselő.

– Sajnos elképzelhető, hogy a Juncker-kvóta alapján Magyarországra egy szegednyi bevándorló betelepítése történhet meg öt év alatt – tette hozzá, kiemelve: a Fidesz és KDNP éppen ezért elutasítja a kvótát, és arra kéri a magyar embereket, hogy a kormánypártokkal közösen védjék meg az országot.