2024. március 29., péntek

Folytatódnak az útlezárások

A Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesíti a lakosságot, hogy a kettes kollektor második és harmadik fázisának munkálatai miatt meghosszabbítják a teljes forgalmi tilalmat a motoros járművek számára az érintett utcákban.

Fotó: Molnár Edvárd

Fotó: Molnár Edvárd

A Fasizmus áldozatainak terén a Matko Vuković utcától a Petőfi Sándor utcáig november 25-ig tart az útlezárás. A Kossuth Lajos téren lévő körforgalomtól a Petőfi Sándor utca felé, valamint szintén a körforgalomtól a Tomislav király tér irányába november elsejétől 2016. március elsejéig lesz lezárva az út.

November elsejétől azonban ismét használható lesz a Matko Vuković utca mindkét forgalmi irányba.

A kivitelező a munkálatok előrehaladtával a Kossuth Lajos téri körforgalomtól és a Petőfi Sándor utcától fokozatosan áthelyezi az építési vonalat a Tomislav király tér irányába, annak érdekében, hogy legkésőbb november 25-én részben megnyithassák a forgalom előtt a Petőfi Sándor utca (a Gimnáziumnál) – Kossuth Lajos téri körforgalom – Fasizmus áldozatainak tere – József Attila utca – Matko Vuković utca útszakaszt.

A kivitelező az egészségházzal, a Mentőszolgálattal és a Lukoil üzemanyagtöltő állomással egyeztetve külön forgalmi szabályokat alakított ki annak érdekében, hogy biztosítsa számukra a munkavégzést a kérdéses időszakban is – olvasható a Vízművek és Csatornázási KKV közleményében.