2024. március 28., csütörtök
ÖKÖLVÍVÁS

Ünnepel a Spartacus

A Spartacus Ökölvívóklub idén ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. A jubileum részeként a szabadkai ökölvívók vasárnap 11 órától a vukovári Borovo csapata ellen lépnek ringbe. A sétaerdei sportcsarnokban 11 mérkőzést tartanak, amelyekre a belépés ingyenes.

A Spartacus Ökölvívóklub a legidősebb és a legtöbb trófeával rendelkező klubok közé tartozik az országban. Ez kiváló alkalom arra, hogy megköszönjük a klubnak azokat a kitűnő eredményeket, amelyeket az elmúlt hét évtizedben elértek – mondta Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács turizmussal, ifjúsági kérdésekkel és sporttal megbízott tagja.

Mirko Antelj, a Spartacus Ökölvívóklub elnöke örömét fejezte ki, hogy egy ilyen gazdag múlttal rendelkező klub elnöke lehet.

A vasárnapi mérkőzésre ellátogatnak a szerbiai, a vajdasági és a horvátországi ökölvívó-szövetség képviselői, valamint egy magyarországi klub vezetői is. A Spartacus a legjobb klub a régióban, amit, remélem, a ringben is bebizonyítunk majd – nyilatkozta Mirko Antelj, a klub elnöke.

A klub vezetőedzője, Tomislav Antelj jó mérkőzést vár, amelyen felmérheti, hol tartanak tanítványai a felkészülésben:

Horvátországi barátaink egy németországi klub versenyzőivel együtt látogatnak el hozzánk. A vasárnapi revümérkőzés biztos megmutatja, hogy milyen színvonalú az ökölvívásunk, és hogy a régióban a legjobb ökölvívást Szabadkán láthatják a nézők.

Denis Memetović, a Spartacus ökölvívója kiemelte, hogy a vasárnapi mérkőzés kiváló felkészülésül szolgál az Aranykesztyű torna előtt, amelyet novemberben tartanak. Nemanja Uverić több küzdősportban is kötelek közé lép, de a legkedvesebb számára az ökölvívás. Elmondta, hogy a vasárnapi mérkőzésen egyértelmű győzelmet vár, és meghívta a nézőket, hogy jöjjenek el a sportcsarnokba, hiszen tizenegy kiváló mérkőzést láthatnak majd.