2024. április 19., péntek
VÍZMŰVEK ÉS CSATORNÁZÁS

Kedvezményes csatlakozási lehetőség

Az év végéig kedvezményesen legalizálhatnak az illegális felhasználók is

A Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy december 31-ig kedvezményesen csatlakozhatnak az újonnan kiépített víz- és szennyvízelvezető csatornahálózatra, illetve azok jelentkezését is várják, akik eddig illegálisan csatlakoztak. Ezeket most legalizálhatják.

Az érdeklődők az év végéig adhatják át kérelmüket, a csatlakozási díjat pedig 24 havi részletben törleszthetik. Ugyanezek a feltételek vonatkoznak azokra a polgárokra is, akik beismerik ebben az időszakban, hogy háztartásaikat illegálisan csatlakoztatták a városi hálózatra. A vízvezeték

re 31.286,34 dinárért, a szennyvízelvezető csatornahálózatra pedig 27.021,38 dinár ellenében lehet csatlakozni.

A kérvényeket a Vízművek 6-os tolóablakánál lehet átadni minden munkanapon 7 és 15 óra között. A szükséges dokumentumokról, a csatlakozási feltételekről minden információt megkaphatnak az ingyenes 0800-000-024-es számon, illetve a vállalat honlapján: www.vodovodsu.rs.

Azok a fogyasztók, akik illegális csatlakozásaikat nem jelentik be és legalizálják az év végéig, a törvénnyel összhangban járnak majd el, illetve jövő évtől számukra a csatlakozás díja a fenn említett kedvezményes összeg kétszerese lesz, amelyet egy összegben kell majd kifizetniük.